Svadobné šaty Dyona už mám a čo k tomu?

Dyona-ky moje,

Dyona je moja každodenná práca, ktorú milujem, preto je to môj nielen pracovný ale aj osobný priestor, ktorému venujem skoro všetok môj čas. Je to moja vášeň a preto vám chcem uľahčiť aj výber doplnkov, ktoré Dyona šaty s nadšením uvítajú. 

Tu sú moje typy na všetko, čo ako nevesta budeš potrebovať. Verím, že ti ušetrím kopec času „stráveného hladaním“ a kúpu určite nebudete ľutovať. …“Tým som si istá“.

Pre mňa osobne je najdôležitejšia kvalita/precíznosť spracovania a praktickosť/využiteľnosť, …pretože JA vždy radšej RAZ viacej zainvestujem do niečoho originálneho, ktoré mi aj dlho vydrží a ani ma neomrzí hneď po „prvom použití“. To je tá pravá pridaná hodnota, ktorú majú len výrobky s dušou. A tie sa vždy dočkajú pochvali, ktorá mi robí dvojnásobnú radosť. 

Náušnice

Dbaj hlavne na to, aby ich veľkosť bola vhodne zvolená k dĺžke krku a samozrejme aj štýlu šiat.

TIP: Určite sa ku korálkovým šatám, ktoré sa ešte aj lesknú nehodia náušnice alebo venčeky z lúčnych kvetov a macramé. Ale volila by som korálky alebo prírodné kamienky a krištáliky.

Svadobné šaty na ramienka Dyona a náušnice Zuzana Szabová

Zuzana Szabova/ ručne šité šperky

Ľahučké náušnice z najkvalitnejších materiálov a Swarovski Crystals.  Ak túžiš po väčších náušniciach tak tie jej sú ako pierko.

Petra Toth čelenka, náhrdelník a náušnice

Petra Toth

Šperky od slovenskej šperkárky, sú tie pravé orechové k popolnočným šatám a môžu štýlovo doplniť aj niektoré modely svadobných šiat. Je to aj môj typ pre družičky na darček pre nevestu spolu s Dyona svadobným županom.

Bazu ručne šité náušnice

Ručne naušnice

Bazu 

Šperky, ktoré pútajú pozornosť svojou kvalitou, vzormi a farebnosťou. Každý kúsok v sebe ukrýva radosť z ručnej práce, hru s inšpiráciou a snahu o dokonalosť. Rozviňte svoju krásu do podoby, na ktorú sa nezabúda.

 

 

 

Etno náušnice od Owldream

Etno náušnice

OwldreamDesign

Si čistá bohémka a miluješ prírodu? Tak ručne šité náušnice inšpirované prírodou sú pre teba.

 

 

Venčeky a party

Doplnok, ktorý sa teší maximálnej oblube, nielen u neviest. Pomaly ale isto nám všetkým zapína a vraciame sa k „prírodnejším“ nielen materiálnym ale aj duchovným záležitostiam a tak ruka v ruke s tým ide aj prírodné tradičnejšie zdobenie neviest. Ľudový a boho, či bohémsky štýl si priam žiada prírodné ozdôbky a to hlavne do vlasov.

Svadobné šaty na mieru Dyona a boho kvety od Agnes.Tvori

Agnes.tvori

Dušou bohémske čelenky, ku ktorým vyrobí aj kyticu zo živých a preparovaných kvetov.

Svadobné šaty Dyona a doplnky od Magaela

Magaela

Vytvorí všetko čo si vysnívate. Jej venčeky a iné doplnky sú z textilných kvetov a konzervovaných materiálov.

Korunky

Doplnok pre kráľovné ale aj víly, aj tak sme všetky ženy vznešené a milovníčky trblietavého.  Ja by som tu siahla po prírodných materiáloch a ručnej naozajstnej práci. Veď prírodné drahokami, polodrahokami skrývajú v sebe čarovnú moc.

Svadobné šaty Dyona a korunka Mahasi

Mahasi by Petra

Jej  korunky, hrebienky a iné vlasové doplnky sú z brúsených a opracovaných polodrahokamov a surových krištálov.

Svadobné šaty Dyona na mieru a korunka Zingerlatka

Zingerlatka

Diadémy rôznych veľkostí z ručne tvorených komponentov ako kráľovské korunky, alebo aj ako tiara okolo čela.

Náhrdelník

Už len ako čerešnička pre popolnočné alebo plesové šaty.  Pre mňa osobne a Dyona svadobné šaty je náhrdelník niečo na vyše, ale taká jemná retiazka uprostred s prírodným kamienkom, ktorý zapadne do ženskej „jamky“ je niečo nádherné.

Svadobné šaty Dyona a náhrdelník Bazu

Zuzana Szabova/ ručne šité šperky

Ľahučké náušnice z najkvalitnejších materiálov a Swarovski Crystals.  Ak túžiš po väčších náušniciach tak tie jej sú ako pierko

Závoj

Čisto nevestovská záležitosť.  Je to síce doplnok, ktorý máš na sebe „len“ chvíľu na obrade,… Ale!? Koľkokrát za život budeš mať príležitosť užiť si ten jedine ženský pocit zo vzdušného vejúceho závoja? Tak…nech to  stojí za to. Kvalitný závoj naozaj za 20 – 30€ nekúpiš ?‍. A ver mi, rozdiel medzi pravým vzdušným závojom z krásneho originál závojového tylu na dlhom hrebienku a tým  „lacným ťažkým padavým“ je celkom rozdiel. Plus ak investuješ do vlastného závoja, tak si bez obáv môžeš užiť aj kreatívne fotenie a využiť ho na 100%  a fotograf bude žiariť šťastím. Môžete využiť vietor, vodu aj zem.

Nevesta Dyona

Dyona závoje robíme z kvalitného závojového tylu s elastanom. Sú zvdušné ale pri tom padajú a nekrkvajú sa. Sú na pravých širokých závojových hrebienkoch, dobre držia v účese a nepoškodia ho.

A hlavne, my ti ho farebne a aj dĺžkovo dokonale zladíme k nášmu modelu svadobných šiat.

Boho svadobné šaty, Závoj

Kytica

Jej výberu sa povenuj poriadne, je to tvoj živý prvok, ktorý dotvára celkovú atmosféru okolo teba.  Nájdi si inšpirácie na instagrame alebo pintereste a pozri si aj galérie kytíc tvojho vybraného kvetinárstva.  Každá kvetinárka má svoj preferovaný štýl, ktorý by mal ladiť s tvojím štýlom svadobných šiat.

Tu je pár TOP slovenských tvorcov, ktorými sa určite inšpiruj.

Agnes.tvori

(Trnavský kraj)

Dušou bohémske čelenky, ku ktorým vyrobí aj kyticu zo živých a preparovaných kvetov.

Sezónne kvety Jarabina

Kvetinárstvo Jarabina

(Bratislava)

Dokonalosť s rešpektom k prírode a jej ročným obdobiam. Výnimočný dizajn tvorený z lokálnych zdrojov.

Výzdoba od Nevädza

Nevädza

(okres Stropkov)

Dotvoria atmosféru celej svadby od kytice, ozdôb pre ženícha a družičky až po tlačoviny.

Bolerko

Nič nenechaj na náhodu, počasie vždy dokáže prekvapiť. Je veľká škoda, keď kvalitné šaty majú na sebe nekvalitné a poväčšine vždy neštýlové bolerko a dokonca v inom odtieni bielej ako svadobné šaty … A zbohom „bohovský“ celkový dojem z nevestinych šiat. Prosím, toto mi moje nevesty nerobte.

Dyonadress bolerká sa snažím tvoriť tak, aby boli po svadbe využitelné aj na iné príležitosti. A hlavne ho budeš mať  odo mňa dokonale zladené k farbe a aj štýlu šiat. Samozrejme, ak máš vyšší rozpočet a chceš svoje svadobné šaty doplniť a niečo naozaj efektné, stvorené práve pre tento tvoj deň, rada ti s tým pomôžem.

TIP: šál

Áno, tak toto je správna voľba pre teplé letné dni do kostola. Tu nešetri a vyber si pravý hodvábny alebo kašmirový, len tieto šály budú pre teba pamiatkou a zaručene ich vždy s radosťou využiješ pri výnimočných príležitostiach.

Vintage kabátik Dyona a náušnice Zuzana Szabová

Teplé bolerko Dyona

Svadobný župan

Svoj výnimočný deň si máš poriadne užiť a preto sa potrebuješ cítiť pohodlne a trošku sa rozmaznať.  V tomto nežne dokonalom županovom kúsku Dyona si musíš užiť svoje svadobné prípravy a budeš sa tešiť  z krásnych fotiek a praktického župančeka, ktorý využiješ napríklad počas letných dní. V ponuke nájdeš aj zavinovacie župany, ktoré sme vyšperkovali do štýlu kaftanových šiat, ktoré využiješ aj na dokonalé chvíľe pri mori.

Kvalitný župan Dyona

TIP:   Jednoznačne pravý darček pre nevestu od svojich družičiek. Môžete pripraviť aj prekvapenie pre nevestu a užiť si svadobné prípravy  v rovnakých županoch. V ponuke mám aj darovací box pre nevestu so županom a podväzkom, ktorým neveste pomôžete v tradícii „niečo darované“ a „niečo modré“.

 Telová podprsenka

Každá  nevesta  povinne prečítať  Základ je vhodná telová podprsenka. 

Topánky

Ešte stále NO.1  v starostiach väčšiny neviest, pretože svadobné modely topánok sú staromódne a nepraktické. Preto nikdy topánky nehladaj ako „svadobné topánky“.

Je e-shopová doba: môj jednoznačný favorit je www.eobuv.sk  s neskutočne veľkým výberom rôznych modelov a vrátením zadarmo – nebojte sa toho! A nebojte sa ani farieb, môžete zladiť s kyticou, výzdobou, vsadiť na svoju najoblúbenejšiu farbu a s radosťou zainvestovať, lebo krásne a aj kvalitné topánky si určite nájdu svoje ďašlie využitie.