Nevesty a svadobné šaty 2020 Si dôležitá!

U Dyona JE a MUSÍ BYŤ nevesta dôležitá, pretože každá máte svoje predstavy o vysnívaných šatách a ja vám chcem čím najlepšie poradiť vo vhodnosti materiálu, aby výsledok bol čo najlepší práve pre tvoju postavu. Nevestám, ktoré boli také zlaté a poslali mi fotku aj s milou recenziou veľmi pekne ďakujem. Nájdete ich v galérii.

V tomto roku, vznikla kolekcia svadobných šiat 2020 Si dôležitá!, ktorou som chcela nevesty uniesť od klasickejších modelov k bohémskejším modelom, v ktorých cítim kus slobody a osobitosti. Všetky modely nájdeš v ponuke svadobných šiat a každý model vieme prispôsobiť tvojim špeci požiadavkám, pri ktorých ti rada profesionálne poradím. Za fotky ďakujeme Magaele, u ktorej nájdeš všetky doplnky.

Moja nevesta Natália:

„No šaty boli jednoducho nádherné … Prenadherne … Každému padla sánka keď ich uvideli. O kvalite a pohodlnosti ani nehovorím. Strašná vďaka za prístup profesionalitu .. klobúk dole. Neľutujem a každú nevestu by som poslala k Vám ;)“

Malou novinkou sú rovnaké šaty pre maminku a dcérku, či už nevestu alebo „len tak“ pre radosť z dokonalých fotiek, ktoré budú navždy vašou pamiatkou. Šaty tvorím tak, aby boli materiálovo príjemné pre malú princeznú a hlavne veľmi fotogenické.

Fotila Nika Hodáková:

„Vsade kde sme boli aj dneska, strasne chvalili tie saty.. Boli sme dneska na takom mieste fotit ze pod gastankou, boli tam nejake buduce nevesty pozerat na miesto, a vsetky obdivovali velmi,..Ozaj su dokonale..“

Za rok 2020 na mňa pôsobia veľkolebo tieto dva modely:

Prvý model vznikol v spolupráci s nevestou, ktorá chcela spojiť bohémsku slobodu so vznešenou svadobnou eleganciou.

Druhý model je taký môj dokonalý, ktorý zvýrazní pás, zaujme „deravým“ živôtikom a pri pohybe spája telovú jemnosť so svadobnou smotanovou.

 

 

 

 

 

Nafotili sme niekoľko umeleckých fotografií so známim fotografom Miqo Cash, ktorého dávam do pozornosti všetkým milovníčkam detailov, „puntičkárkam“, Miqo sa v tom vyžíva a popri vymýšľaní rôznych póz dá pozor aj na šaty nevesty a hlavne to, aký má výraz tváre.  Ja dávam do pozornosti hrubú krajku, pretože s tou sa dokážem vyhrať. Dá sa prestrihávať a kombinovať.

Modely Dyona, ktoré máme skladom si môžete prísť pozrieť, vyškúšať a nechať ušiť na mieru alebo zapožičať. 

V tomto roku nám pribudlo veľa neviest so svojou vlastnou predstavou o svadobných šatách, ktorú sme spolu dotiahli do dokonalosti.

Nevesta Silvia:

„Saty boli uzasne, kazdy mi chvalil a pytali sa na ne, cize som Vas odporucala. som velmi velmi spokojna. Dakujem, drzte sa, prajem Vam vela zdravicka aby ste tuto svoju uzasnu prácu mohli robit co najdlhsie!“

Nevesta Katy, ktorej šaty vznili v spolupráci s Folkova. My vám vieme tiež vyšiť všeličo pekné na svadobné šaty.

„Ďakujem za prekrásne šaty, každému sa veľmi páčili a ja som sa v nich cítila úžasne…“

Nevesty, ktoré majú vyšší rozpočet na svadobné šaty a nevedia sa rozhodnúť, čo je to pravé orechové, práve pre ne sú tie moje najobľúbenejšie.

Nevesta Tereza:

„…chtěla bych Vám moc poděkovat za nádherné svatební šaty. Měli velký úspěch a hodně lidí se zajímalo od kud je mám…I když nám pršelo celý den a covid situace nám trochu pokazila přípravy, tak to pro nás nemohl být lepší den. Moc jsme si to užili a u mě velkou roli hráli mé šaty, protože jsem se v nich cítila naprosto báječně….“

Nevesta Janka:

„dakujem,ze som si prostrednictvom vas mohla splnit sen o idealnych svadobnych satach. Saty boli nielen nadherne,ale aj som sa v nich skvele citila. Manzel,ked ma v nich prvykrat uvidel, bol z nich uplne nadseny a aj ostatnym hostom sa velmi pacili. Este raz velmi pekne dakujem a prajem vam vela dalsich spokojnych zakazniciek.“

Dominika:

„Šaty aj s bolerkom boli (sú) nádherné, cítila som sa v nich v deň svadby výborne.
Ďakujem a prajem všetko dobré, veľa zdravia a úspechov v novom roku :)“

Dôležitou novinkou pre nevesty Dyona sú župany, pretože svoj výnimočný deň si máš poriadne užiť,.. preto sa potrebuješ cítiť pohodlne a trošku sa rozmaznať. Čerešničkou na torte budú krásne fotky zo svadobných príprav, ktoré máš len raz za život. V ponuke nájdeš aj zavinovacie župany, ktoré sme vyšperkovali do štýlu kaftanových šiat, ktoré využiješ aj na dokonalé letné chvíľe pri mori.

TIP: Župan je dokonalý darček od družičiek pre nevestu, od manžela k výročiu alebo len tak pre radosť.

A…ktorý bol váš najoblúbenejší model roku 2020? Je to tento model z roku 2019 a už ho majú objednané aj nevesty na Jar 2021. Bude to aj tvoj favorit?