Rok 2022 Láska k ženskej energii

Milé moje,

rok 2022 bol numerologicky číslo 6:  Je to číslo reprezentujúce harmóniu, krásu, rodinu, partnerstvo, priateľstvo a lásku ku zvieratám. 6 je aj moje osobné číslo = preto moja práca ako povedal ocino: „Bohu milá práca“ je v súlade s mojou dušou. 

Každý rok píšem krátky žurnálik, kde vám cez moje milé nevesty ukážem niečo z našej ročnej tvorby. Rok 2022 bol pre mňa výnimočným rokom po duchovnej stránke a preto som sa rozhodla otvoriť a priniesť ročnú retrospektívu z iného uhľa, dúfam že bude prínosom a chytí za srdce ženy, ktoré počujú ten neutíchajúci hlások, ktorý nás ťahá „nevedmo kam“ ku kreatívnej tvorbe. Ale my sa tak bojíme tej neistoty….a súčastne túžime po zmene.

Pozn.: Ak prechádzate rokom, ktorý je numerologicky v zhode s vaším osobným číslom, bude to plodný rok práve pre vývoj a rozvoj našej duše ( vyššieho JA- to je ten druhý hlások, ktorý počujeme, niekam nás ťahá ale my sa bojíte) a jej poslania na Zemi. (Vo fyzickom svete budete prechádzať situáciami/ lekciami, ktoré vás budú vyzývať, aby ste sa na život „konečne“ pozreli aj z iného uhľa pohladu).

Už ako malá som venovala kopec času listovaním v Burde, pozeraním FashionTV a kreatívnemu dotváraniu si oblečenia. Počas štúdia som si stále silnejšie uvedomovala, že v živote musím ísť svojou cestou a móda bola moja srdcovka. Nie som z podnikateľskej rodiny, nevedela som ani poriadne šiť, nemala som veľa toho našetreného ale vykročila som za svojími nejasnými víziami. Čo by som zmenila? Jedinú vec a to venovala oveľa viacej času (hlavne myšlienok) práci na sebe samej.

Prechádzame rokmi, kedy tento hlások v našom vnútri je počuť stále silnejšie. Ženská tvorivá energia chce ísť von. (Uznajte, sme unavené z toho deštruktívneho súperenia, bojovania a uvedomujeme si, že to nie je našou ženskou podsatou). Chceme byť vášnivé a radostné! 

Nikto nás neučil, ako ísť za hlasom srdca, ako robiť tie odvážne kroky po ceste osobnostného rastu (osobnosť si človek tvorí), ktorý nás ťahá vyššie a vyššie cez to množstvo zákrut.

Prvé uvedomenie s ktorým sa chcem s vami podeliť je, že tých zákrut sa nezbavíme, pretože tie robia život životom. Vždy máme možnosť voľby či sa na zákruty (myseľ ich vidí ako“prekážky“) budeme pozerať ako na výzvy (zmeníme uhoľ pohladu), ktoré nás chcú posunúť a rozvíjať našu sebadôveru alebo zastaneme a cúvneme do toho už známeho „bezpečia“ a budeme sa cítiť naďalej ako obete okolností.  

Každá „zákruta“ je  špeciálne vytvorená pre nás a my sa môžeme cez ňu pozrieť do svojho vnútra a nájsť všetky bloky (z detstva), názory a posudzovania, ktoré nás brzdia na našej cestičke za hlasom svojho srdca. (Techník ako na to je veľmi veľa). Takto som sa ja sabotovala a brzdila roky, kedy som sa porovnávala s inými, nevidela svoje schopnosti a to čo som už vytvorila (stále zabúdame na vďačnosť = ani si nevychutnáme to, čomu venujeme toľko nášho času). Dávala zo seba viacej ako bolo zdravé (a čakala kedy sa mi to vráti) a všetok drahocenný čas venovala len práci a ako čerešnička= neoceňovala poriadne svoju prácu a všetok čas, ktorý jej venujem.

Tento rok som sa raz a prevždy presvedčila, že to čo vidíme na sociálnych sieťach je ilúzia (a my jej venujeme toľko času :(). Ak sa raz potrebujeme porovnávať (máme nízku sebalásku a svoju sebahodnotu si určujeme na základe porovnávania sa s niekým), tak si zväzujeme vlastné krídla. A zistenie, že sa vždy porovnávam s niečím „vymysleným a nadhodnoteným“ bol pre mňa darček od roka 2022. Díky!

Prvým veľkým krokom bolo, že som sa vzdala celého „konceptu“ konkurencie. Podstata ženskej energie je láska a my ju potrebujeme začať spolu znova tvoriť, spájať sa a zdielať. To je nám ženám prirodzené. Ak vidím, že je pre klientku vhodnejšia voľba požičať si šaty alebo mám toho moc, alebo potrebuje viacero skúšok a ku mne to má ďaleko s radosťou odporučím šikovnú kolegyňu, ktorej tvorba sa mi páči.

Druhým krokom bolo, že som sa rozhodla vystúpiť zo svojho zamerania na seba samú a v tom som uvidela okolo seba ženy, ktoré sú len na začiatku cesty.

Podľa mňa je najdôležitejší krok (ako som písala vyššie)  DOVOLIŤ SI vydať sa na cestičku za SEBA POZNANÍM = nájsť svoju jedinečnosť a svoje schopnosti (s ktorými sa narodíme a ktoré máme len pochováme pod nánosmi) = to je priama cesta aj za naším vyšším poslaním (a našou tvorivou prácou) v živote, ktorá sa nám SAMA UKÁŽE. 

(Pozn.: Ak ste na začiatku a hladáte svoje schopnosti a svoje poslanie, poradím vám „skratku“ = cez dátum narodenia https://numerologie.najdise.cz a test osobnosti= popis toho, kto ste a prečo robíte veci tak, ako ich robíte: https://www.16personalities.com/sk/bezplatny-test-osobnosti ). Za všetkým čo na sebe odsudzujeme je VŽDY skrytý dar, len si to potrebujeme uvedomiť a DOVOLIŤ si prijať aj takúto možnosť a on sa nám ukáže. A to je tá cesta životom po ktorej sa musíme vybrať a nie čakať na „zázrak“ a viesť nekonečné boje medzi hlavou a srdcom.

Každý, kto spravil tento odvážny krok bez zadných dvierok! hovorí, že všetko začne tým rozhodnutím spraviť ten prvý krok a život vás podrží a spraví ten druhý. Zabudli sme prímať (ženská energia) a preto nevidíme dary, ktorými nás život každý deň chce obdarovať. My ženy sa potrebujeme cítiť držané a podporované = ale! prestať to hľadať tam vonku a otočiť svoju pozornosť do vnútra. 

Och, je toho tak tak veľa! Máme pred sebou 2023: 7, ktorý nás bude učiť spoliehať sa na seba, veriť sami v seba a svojmu srdcu a uvedomiť si v čom spočíva naša sila.

Držám nám palce 🙂 Dagmara Dya s mojimi milými nevestami

Fotogalériu s nevestami (ktoré mi poslali fotky= ďakujem) 2022 nájdeš tu.