boho svadobné šaty

Ja Bohémka

Táto kolekcia Ja bohémka 2021 vznikla pre umelecké duše, ktoré vdychujú svoj príbeh všetkému čo sami vytvoria. Snažia sa zo svojej lásky vziať to najkrajšie a pretransformovávajú to do hmotného sveta.

Žijú s túžbou po svojej slobode, viacej ako kedykoľvek predtým. Rozmýšlajú o hlbšom zmysle života a na budúcnosť sa pozerajú s očakávaním. 

Byť bohémkou chce veľkú odvahu a odhodlanie. Veľa snahy zjednodušovať všetko čo svet robí zložitým. Vnímať prírodu, pripomínať si, že sme len jej súčasťou, že nám dáva šetko čo naozaj potrebujeme. A strach z budúcnosti svojím stálym odhodlaním meniť na radosť z jej očakávania.

bohém, -a muž. r. ľahkomyseľne žijúci nadaný človek, najmä umelec;

Ja Bohémka

.

Svadobné šaty šité na mieru www.dyona.sk, Photo: Zuzana Kurek, Model: Ester

boho svadobné šaty

Nie je nič dôležitejšie ako teraz. 

Minulosť zahodila za hlavu a už sa príliš netrápi s budúcnosťou, pretože už vie, že skutočný život sa odohráva práve teraz. Len teraz môže niečo spraviť a len teraz sa môže tešiť zo všedných radostí prežitých chvíľ. Chápe, že pre niekoho je to akoby nemala vôbec nič. Ale ona má všetko. Teší sa z ľahkomyselných dobrodružstiev a občas môže byť dieťaťom.  Nesúťaží ale inšpiruje sa a tak môže dávať do všetkého všedného kus seba.

Sila prítomného okamžiku, Eckhart Tolle:  „Najpriamejšia cesta ku šťastiu a spokojnosti je schopnosť naplno žiť v prítomnosti. Tajomstvo spočíva v uvedomení si skutočnosti, že naše ego sa upína na minulosť (hoci sa už nedá zmeniť) a budúcnosť (hoci ju nemôžeme poznať). Pochopenie, že jediná skutočná realita je prítomný okamih, umožňuje zbaviť sa neplodného pripútania k predstavám a naplno prijať život.“

Svadobné šaty z bavlnenej krajky

Svadobné šaty z hačkovanej krajky

Kvalitné svadobné šaty

Svadobné šaty z hrubej krajky

„Vidieť JU v úsmeve a v iskre oka. V ľahkej chôdzi a veselom smiechu“.

Žije aby mohla uskutočňovať svoje sny. Vedie svoje myslenie pozitývnymi cestami, aby mohla ísť svojím prúdom života. Nebojí sa zmien, preto nemusí bojovať.  Nie je stála,  nemôže byť rovnaká, pretože chce byť uvoľnená.  Preto vie splynúť s tým, na čo sa sústredí a zabudnúť na svet okolo a aj samú seba. Pre niekoho chaotická, pre niekoho extravagantná, ale ona je len svojská.

Boho svadobné šaty, Závoj
Bohémske svadobné šaty

Jej šaty sú ňou samotnou, nápaditou jemnosťou.

Hrajú sa s ňou, lietajú a padajú. Robia si samé čo chcú.  Veď ani ona nemá rada, keď sa musí tváriť stroho, preto sa teší ich vlastnej slobode. Je v nich ako ryba vo vode. Sú jej vlastné, originálne a individuálne, netúži byť inej podobná.

Svadobné šaty na mieru www.dyona.sk, Photo: Zuzana Kurek, Kytica a čelenka: Agnes.tvori

Boho Katy

Bohémska svadba, jej vlastný organizovaný chaos

Rada žije po svojom, chce aby jej svadba bolo malým festivalom. Vie skombinovať aj nekombinovatelné, jej pravidlom je aby všetko bolo čím najviac ekologické a prírodné. Svadba je jej príbeh z knihy kúziel, kde uveríš, že aj stromy a kvety rozprávajú.

boho nevesta
bohémska svadba

Rovnaké šaty mamka a dcérka www.dyona.sk, Photo: Nika Hodáková, Slávobrána: Tatkosceru, Kytica: Agnes.tvori, Svadba: Pod Gaštankou

Rovnaké šaty

Bohémske svadobné šaty www.dyona.sk, Photo: Vlado Veverka

šaty v boho štýle

Boho šaty, Photo: Vlado Veverka

boho svadobné šaty

Bohémky vedia, že život je len krehká rovnováha medzi prímaním a dávaním. 

Bohémske šaty